Curs de formare în profesia de Mediator

20130916_104659

Curs de Formare in Profesia de Mediator organizat de Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi

Cel mai bun pret, pentru cea mai solida baza de informatii teoretice si practice, in domeniul medierii!

Date de incepere a cursului: 21 martie2016

Durata cursului: 80 ore de formare teoretică şi practică Formator: Mediator Lidia Frunza Pentru inscrieri: Telefon: 0734.744.444, E-mail: office@mediatormediere.ro

Descarca formularul de inscriere la cursul de formare a mediatorului

Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi din Craiova este certificata de organizatii de referinta din domeniul ADR: Federal Mediation and Conciliation Service, Washington DC, S.U.A. si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Londra, Marea Britanie.

Colaborarea cu organizatiile internationale ADR s

sate in mediere cu participarea unor traineri recunoscuti in domeniu precum Eileen B.Hoffman, Linda I. Lazarus, Sir Henry Brooke, Paul Randolph, Spenser Hilliard.-a materializat in organizarea de cursuri de tehnici avan

Certificarile acordate de Federal Mediation and Conciliation Service si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation formatorilor scolii si cursurilor organizate de aceasta, asigura posibilitatea mediatorilor de a se autoriza atat in Europa, cat si in S.U.A., pregatirea acestora fiind acreditata la standarde internationale.

Scoala organizeaza cursuri de formare initiala a mediatorilor, autorizate de Consiliul de Mediere din Romania in baza legii nr. 192/2006 privind medierea. Cursul cu durata de 80 de ore, se desfasoara pe parcursul a 2 saptamani si  asigura pregatirea mediatorilor la standarde internationale.

Formatorii FMMM

sunt certificati de furnizori de prestigiu din Europa si din SUA in domeniul medierii, cu autoritate in zona managementului de conflict. FMMM va selecta cursantii prin evalurea acestora initiala.

Scoala de Formare in

 Mediere Mugur Mitroi, vine in intampinarea cursantilor cu materiale profesionale, furnizand astfel o bază solidă de informatii teoretice si practice, dezvoltand astfel o larga paleta de abilitati viitorilor profesionisti in mediere. Participantii primesc la inceputul cursului kit-ul complet ce contine: manualul cursantului / formatul electronic al cursului, formularistica necesara desfășurării profesiei de mediator,  cartea “Ghidul Mediatorului Profesionist – Mediere și Conflict”,  cartea “Medierea, o perspectiva psihologica asupra solutionarii conflictelor”,  revista “Medierea – tehnica si arta”, numarul din luna in curs.

Cursul are un pronuntat caracter practic-aplicativ astfel incat la finele cursului fiecare cursant va dobandi cunostintele si deprinderile ce-l vor face apt pentru a profesa ca mediator. Metodele de lucru folosite de trainerii nostri sunt: prezentari, discutii, sesiuni de instruire si feedback, foarte multe activitati practice – jocuri de rol, studii de caz.

Asigurarea inscrierii se face prin plata unui avans de minim 1000 lei, restul urmand a se pla

ti și în rate pana la finalizarea cursului.

  • cursul se va desfasura cu o  grupa de minim 5 cursanti
  • pretul cursului este de 4400 ron
  • taxa de examinare este inclusa in pretul cursului

Cursantii vor beneficia dupa finalizarea cursului de promovare gratuita in paginile site-urilor Medierea Tehnica si Arta si Portalul Mediere

20130916_104659   copy-copert-2-curs-mediator.png2 CURS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>