Modulul III-“ Am si eu obiectivele mele!”

Daca si tu esti interesat ca parinte, sa optimizezi toate resursele copilului tau, pentru o dezvoltare armonioasă, ai mai jos o adresa de mail si un numar de telefon unde poti face inscrierea pentru copilul tau.
Numărul minim de participanţi: 8
Modulul III-“ Am si eu obiectivele mele!” grupa de varsta 9 ani-13 ani obiective
Locatia: B-dul I.C. Brătianu Nr. 61 Bis, Demisol Ap. D1 Constanta
Taxa pentru participare: 40 lei/atelier
Inscrieri: ateliercusuflet@gmail.com, Lidia Frunza; 0734.744444
Atelier de dezvoltare personala, este un program in cadrul caruia urmarim dezvoltarea acelor abilitati care-i construiesc pe copiii nostri, sanatosi mental si sufleteste si care ii ajuta sa constientizeze ca pot detine controlul mintii si emotiilor lor, ca pot fi fericiti, ca pot atinge succesul si implinirea. Succesul, implinirea, fericirea,sunt adevarate comori pe care cu totii le avem acolo in interiorul nostru. Ca ele sa poata creste frumos si sa iasa armonios la suprafata, trebuie sadite de timpuriu, in fiecare din noi, seminte. Haideti sa-i crestem in armonie pe copiii nostrii, sadind in fiecare dintre ei seminte ale increderii, respectului, curajului, autenticitatii, stimei de sine, recunostintei, iertarii, daruirii, bucuriei. Modulele din cadrul Atelierului de dezvoltare personala, vin să adauge copiilor, abilităţi suplimentare care să-i sprijine în atingerea succesului personal, social şi profesional. Prin metode de lucru interactive care încurajează copiii să participe activ pe parcursul atelierelor, să pună întrebări să îşi argumenteze cu încredere opiniile, să gândească liber şi să chestioneze abil şi constructiv informaţiile primite, cu ajutorul jocurilor pentru animarea grupului şi a activităţilor simbolice, prin discuţii libere, copiii pot afla de ce sunt importante obiectivele, ţelurile, visele, îşi pot analiza experienţele şi comportamentul de până acum şi pot exprima ce anume ar dori să îmbunătăţească la viaţa lor din familie, la viaţa lor socială, afectivă, la dezvoltarea abilitaţilor, sau ce anume ar dori să înveţe în plus. Ce vom face la Atelier? La sfarsitul acesta de saptamana vom lucra pe parcursul a trei module. Copilul poate participa la oricare dintre cele trei, sau chiar la toate trei.
Cu toţii ne dorim cea mai bună educaţie pentru copiii noştrii. Pe lângă regulile de comportament, bună purtare şi etichetă, luând în calcul aspecte importante ce ţin de siguranţă şi integritatea copiilor, e necesar să nu scăpăm din vedere: stabilirea obiectivelor şi găsirea soluţiilor optime pentru atingerea lor. Poate părea un subiect ce trebuie abordat la vârste mai mari, în adolescenţă, însă el trebuie implementat de la cele mai mici vârste. Copilul trebuie încurajat să-şi facă planuri şi să se ţină de ele. Copiii noştrii au obiective? Sunt ale lor, sau sunt ale noastre?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>