“Divortul la Mediator!”, – Program de informare gratuita!

diortul 21 din 21

  Divortul la Mediator12038410_468359886684710_1088398818403993425_n

 

Căsătoriile care se termina cu un divorț, de obicei, încep un proces al destrămării, înstrăinării, sau separării emoționale cu ani înainte ca actualul divorț legal sa fie obținut.
Putem considera divorțul ca fiind o forma de trauma cu implicații speciale, mai ales pentru copii, in functie de modul de atașament al fiecăruia – securizant, anxios sau evitant, dar mai ales in functie de vârsta pe care o are copilul când trece prin experienta divorțului părinților sai.

Daca te gândești sa pui capăt unei relații din care au rezultat unul sau mai multi copii este indicat sa încerci sa te gândești de doua ori înainte de a-i spune adio partenerului.
Si daca totuși ești hotărât sa o faci, tine cont: copii pot percepe mult mai dramatic momentul unui divorț decât voi, adulții implicați in mod direct.

De ce ai nevoie de “O ora pentru tine si decizia ta”?

Cum sa alegi medierea, daca nu stii nimic despre aceasta procedura?
Cum sa-ti protejezi copilul si intimitatea vietii de cuplu, daca nu cunosti nimic despre unul din cele mai importante avantaje ale medierii, confidentialitatea?
Cum ar fi sa decizi doar tu pentru tine si pentru copilul tau?
Doar tu stii solutia potrivita pentru problema ta!
Multa vreme nu ai avut alternativa! Ai avut o singura cale! Indiferent de natura conflictului in care ai fost implicat, doar instanta a decis pentru tine! Acum ai posiblitatea sa-ti gasesti propria solutie!

E dreptul tau sa-ti gestionezi timpul si banii, e dreptul tau sa porti discutii intr-un cadru decent care sa-ti asigure confidentialitate, e dreptul tau sa alegi medierea! E calea cea mai sigura pentru ca tu sa poti obtine solutia care te va avantaja!

Ai dreptul sa fii informat, iar eu voi face asta GRATUIT pentru tine!
Eu, iti dau o ora din timpul meu,! Tu, ai o ora pentru tine si decizia ta?

Cine sunt eu?

Eu, mediatorul, persoana potrivita, specialistul care-ți da posibilitatea sa lași termenele de judecata, sălile ticsite de avocați si parti nemulțumite, discuțiile publice, in favoarea unui birou elegant cu un climat favorabil discuțiilor confidențiale.
Mai multe despre mine: http://www.mediatormediere.ro/despre-mine/.

Ce facem concret?

Ne vom intalni in cadrul cabinetului, intr-o zi stabilita in prealabil, printr-o programare. Voi fi acolo pentru tine si vei afla toate informatiile de care ai nevoie, astfel incat sa poti incheia acesta etapa din viata ta, intr-un mod decent, intr-un cadru elegant si linistit.

Ce ai de facut ca sa participi la acest program?

1.Rezerva-ti un loc printr-un e-mail trimis la adresa mediatorlidiafrunza@gmail.com
sau suna la:0734.744444.
2.Rezerva-ti o ora din viata ta, pentru tine, pentru decizia ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>